Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letos jí bude 34 let, ale hrát bude ani ne dvacítku. Držitelka Ceny Thálie Hana Holišová si zahraje v muzikálu Mamma Mia! roli Sophie. Vtipné je to, že její matkou bude například Daniela Šinkorová, která je jen o osm let starší.

"Bude to zajímavé. Sedmnáct mi opravdu už dávno není. Snad mě moje mladší alternace namotivují a nebude to trapný," řekla Super.cz Holišová.

Zpěvačka je již více jak dva roky zadaná. Svatbu s přítelem ale zatím neplánují. Svatba Sophie, která se v muzikálu vdává velmi brzy, jí blízká není. "Já nejsem úplně vdávací typ. Když jsou spolu lidi rádi, nemusí na to mít papír. Je to krásný mít obřad, všem kamarádům to přeju, závidím. Ale já o tom nesním. Na divadle jsem se vdávala tolikrát, že mi to možná proto nechybí. Znám spoustu lidí, kteří spolu spoustu let žijí bez papírů a jsou šťastní," vysvětluje.

"Ve chvíli, kdy jsou děti, tak pak třeba o tom člověk víc zauvažuje. Rodinu plánuju už asi od patnácti, a stále ji nemám. Tak už nic neplánuju a uvidím, jak to život přinese," dodala Holišová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám