Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Míša Nosková (41) mění image. Kvůli muzikálové roli si nechala obarvit vlasy. Ze zrzky je pomalu blondýnka. "Je to ještě mezistadium. Asi to ještě zesvětlím," řekla Super.cz zpěvačka.

"Už se v tom cítím dobře. Ze začátku jsem si připadala moc normální. Ale nečekala jsem, že budu mít jako poloviční blondýna takový úspěch. Zprávy od chlapů byly celkem fajn," říká Míša, která dorazila na párty připravovaného muzikálu Mamma Mia! v pořádně špinavém tričku. "Já jsem přišla v čistém, ale už jsem tady papala. Půjde rovnou do špíny," smála se Nosková, která si tričko s logem muzikálu koupila přednedávnem v New Yorku.

Velké nákupy oblečení ale prý neproběhly. "V Americe jsem nenakupovala, moc na to nejsem. A hlavně jsem neměla s sebou žádného stylistu. Přeci nebudu vyhazovat peníze za to, co by mi stejně zdrbli. Asi můj vkus není příliš oceněn. Vždycky si ráno stoupnu před zrcadlo a říkám si, že to vypadá hezky. Pak vidím fotku v novinách a taky vidím, že to není úplně ideální," dodala se smíchem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám