Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Patricie (22) zažije léto snů. Na české hudební scéně už navzdory věku nepatří mezi nováčky a má za sebou hostování na turné Marie Rottrové, Xindla X nebo na veleúspěšném Černobílém turné Lucie Bílé. A za několik dní se bude moci pochlubit dalším úspěchem. Chystá spolupráci s kytaristou zpěvačky Amy Winehouse Robinem Banerjeem.

„S Robinem se podílíme na mezinárodním projektu Moods, který představíme 11. července. Jedná se o náš autorský projekt. Do budoucna přemýšlíme o dlouhodobější spolupráci, není vyloučené, že v příštím roce společně vystoupíme na českých festivalech,“ svěřila se Patricie, kterou ale už letos můžete vidět na festivalu Rock for People.

„Těším se, že dojde na mé premiérové vystoupení na tomto festivalu. Nemůžu se dočkat, že budu mít backstage pass a že se třeba seznámím s Tomem Odellem, jehož písničku Can't pretend absolutně miluju,“ prozradila svérázná písničkářka, která první desku vydala už v sedmnácti letech.

Reklama

Další články

Načítám