Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zuzana Belohorcová (48) s partnerem Vlastou Hájkem si koupili nový apartmán na floridském Miami. Starý ale neprodali. "Rozhodli jsme se, že ho budeme pronajímat: Když jsme se o tom zmínili, začali se hlásit všichni naši kamarádi, takže by nám bylo trapné nasadit vysokou cenu. Apartmán má asi sedmdesát metrů čtverečních a kamarádům ho pronajímáme za přátelskou cenu sto dolarů za noc, " upřesnil pro Super.cz Hájek.

Partneři nebyli se svým dosavadním floridským bydlištěm spokojeni, protože bylo až ve druhé řadě od pláže. "V první lajně jsme volili mezi několika patry. Měli jsme na výběr dvacáté patro, kde už jsme neviděli z terasy nic než oceán v dálce. Pak desátým, kde to bylo zrekonstruované, ale zase to byla vyhlídka jenom na pláž. Nakonec jsme zvolili sedmnácté patro, i když ho budeme muset rekonstruovat. Ale vyhlídku má jak na pláž, tak na na oceán," upřesnil Hájek.

Páreček má v plánu zůstat do konce léta v Česku. Zuzana už bere i kšefty na moderování. Naposledy se ukázala na Oskarové noci v luxusním restaurantu Hergetova cihelna. Moc se ale nevyšvihla. Její šaty vypadaly trochu jako tepláky a ještě si je trochu pokapala. "Jsou to šaty na jachtu, stály asi 800 dolarů a po Zuzce nikdo nechtěl, aby to tady uváděla v nějaké róbě. Doma jich má dost," uzavřel její partner Vlasta Hájek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám