Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Trápení se před zrcadlem při zkoušení plavek před koupací sezónou je vlastní hlavně ženám. Těm veřejně známým navíc hrozí, že si na ně na pláži počíhají paparazzi. Jejich protějšky obvykle tak dramaticky neřeší, jestli se jim vytvořily nějaké ty zimní zásoby tuku. Mnozí hřeší i na to, že jejich největší charizma spočívá v nadité peněžence, a tak se nezájmu dam obávat nemusí ani s pivním mozolem. Podívejte se s námi na šestici známých mužů, kteří v oblečení přeci jen vypadají lépe.

Do kategorie podsaditých chlapíků se může řadit například herec Jack Nicholson, herec, komik a režisér Adam Sandler, či šéf týmu Renault Formule 1 Flavio Briatore, který se na pláži rád chlubí překrásnou mladou manželkou Elisabettou Gregoraci. Starší pány pak zastupuje módní návrhář Roberto Cavalli.

Za rockery je zde hubeňour Ric Ocasek ze skupiny The Cars, jenž je manželem bývalé české topmodelky Pavlíny Pořízkové. Zapomenout jsme nemohli ani na Stevena Tylera z Aerosmith. Ten předloni na Havaji ukázal, že by poprsím mohl konkurovat nejedné dámě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám