Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Simona Krainová (51) snad ani nevybaluje kufry. Nedávno se modelka vrátila se svým manželem z prodlouženého víkendu v Barceloně a dnes jsme ji opět načapali v odletové hale Letiště Václava Havla.

Tentokrát se ale nejedná o romantický eurovíkend ve dvou, ale právě naopak cestuje ve velmi početné skupině. Součástí výpravy jsou modelčini synové Bruno (1,5) a Max (4), chůva Magda a starší Simonina sestra Yvonna. Stejně jako minulý rok i letos odlétá na dva týdny na ostrov Lanzarote, kde bude rodina pobývat na letním sídle Simonina nejlepšího kamaráda Ladislava Nováka (který je nově také kmotrem jejího syna Maxe).

„Letíme vlastně v úplně stejné sestavě jako loni. Jen místo mé maminky Žilky letí Simonina sestra a syn Karlík s námi tentokrát nemohl odjet, protože má školu,“ prozradil nám před odletem Karel Vágner ml.

Krainová se těší, že si užije čas se svými dětmi, vzhledem k přítomnosti své chůvy Magdy bude mít ale modelka možnost si taky sama odpočinout a relaxovat.

Reklama

Další články

Načítám