Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Daniel Landa (55) se již dnes večer utká v ringu. Bude to jeho první profesionální zápas, na který se již několik měsíců připravuje. "Za poslední dobu jsem strávil trénováním mnoho hodin. Nejde to ani spočítat. Zatím nervózní nejsem. Já si to jdu užít. Teď převládá jenom radost a těšení se, že v tomto věku můžu dělat něco takového. Chci potěšit sebe a pobavit diváky. Chci hlavně ustát všechny tři kola, pokud to bude možné," řekl Super.cz Landa.

Přesto si na vítězství moc nevěří. "Na vítězství si věřím tak z dvaceti procent. Nejdu tam ale prohrát. Jdu prodat to, co jsem se naučil, a odevzdat maximum. Po výsledku se ani neptám. Riku Immonen, se kterým se utkám, je velký sympaťák a borec. Tam není nic osobního, je to čistě sport a radost z toho sportu," říká zpěvák a nyní i boxer, který bude zlatým hřebem večera dnešního boxu Gibu Fight Night.

"To, že půjdu do ringu jako poslední, a tudíž hřeb večera, je součást nějaké reklamy a beru to tak, že je to ode mě splátka zpátky tomu sportu, který mi zejména v poslední době hodně dal. Jediná zodpovědnost je tam jít se srdcem a neposrat se z toho," upřesňuje s úsměvem Landa.

"Příprava byla velmi náročná, ale mně to hrozně moc dalo. Vnímám to veskrze pozitivně. Tohle bylo velmi náročné a bolestivé a jsem šťastný, že jsme se dostali až sem. Když mi někdo zlomí nos, tak mi ho zase někdo jiný srovná. Měl jsem ho několikrát hodně naražený, podrcený," dodal s úsměvem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám