Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Lucie Bílá (57) si opět zahraje cikánku Aranku. V drsných vedrech pod taktovkou Zdeňka Trošky (70) natáčela třetí pokračování komedie Babovřesky.

V Pištíně točila scénu, kdy coby cikánka Aranka chce nechat farářem pokřtít své jedenácté dítě pojmenované Tygr.

V pestrobarevných krátkých šatičkách nechala vyniknout své sexy nožky. Ač to na první pohled nevypadalo, s outfitem jí pomáhal stylista.

„Skutečně jsem dala dohromady všechno, co jsem doma našla. Můj šatník je opravdu barevný a nemyslím jen barvičkami, ale i stylem,“ říká Lucie.

„Stylista ke mně přijel na návštěvu a já vybalila ze skříní všechny věci, co mám. Splácali jsme to dohromady a myslím, že to funguje. Ono to tak nevypadá, ale jsou to opravdu velmi drahé kousky,“ upozorňovala Lucie. Bílá navíc překvapila, že točí zadarmo.

„Jsem zde za korunu a jenom na jeden den, čistě z lásky ke Zdeňku Troškovi. Ani bych si nedovolila honorář vzít. Dělám tyhle věci zadarmo, nebo za velké peníze, nic mezi tím. A ty zadarmo bývají nakonec nejhezčí,“ míní zpěvačka, která si natáčená užívala.

Jediné, co režiséra Zdeňka trošku trápilo, byla úmorná vedra, která však naštěstí končí. „Díky tomu, že máme nádherné počasí, jde všechno skvěle. Bylo sice vedro na padnutí, měli jsme strach, jestli to ty babičky vydrží, ale ony jsou ještě z toho starého dobrého materiálu. Statečně se držely a spíš ti mladí tady hekali,“ smál se Troška.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám