Hlavní obsah
Článek

O tom jak je to vlastně s majetkem hrabětem Domenica Martucciho (47), se vedou dlouhé debaty. Nejnovější milenec Ivety Bartošové (†48) na tom ale možná není tak špatně a nejedná se o zchudlého šlechtice, jenž se může pyšnit pouze svým titulem. "Vloni prodal jen malou část rodinných pozemků a utržil za ně čtyři milióny euro," řekl Super.cz jeho kamarád.

"Konečně se usmířili s otcem, s nímž měli velké problémy. Když jsme se před měsícem naposledy viděli na skleničce, říkal mi, že se stal na přání otce i správcem rodinného majetku," upřesnil Petr Vojtíšek, vydavatel jednoho módního magazínu, který se podle svých slov zná s Martuccim od doby, kdy se rozhodl hledat štěstí v Česku.

To, že by byl Domenico s Ivetou kvůli penězům a popularitě, rozhodně popřel. "Naopak se bojím, že ho zničí. On má hodně peněz a srdce na dlani. Doplatí na ni," míní. Vysvětlil i to, že se v médiích píše o hradech a zámcích hraběte jako o ruinách.

"Měli problémy s řešením majetku a dědictvím. Teprve loni se začaly některé nemovitosti rekonstruovat. Sám jsem byl na jeho zámku v Garganu. Obyvatelných bylo jen pár pokojů a navíc v nich chyběly dveře. Ty měli teprve v práci truhláři," upřesnil.

Rozpovídal se i o vztahu Domenica k alkoholu, který je Ivetiným velkým problémem. "Pije jako každý Ital. Možná je trochu zženštilý, takže dává přednost lemoncellu, což je sladký citronový likér. Dokáže dát lahev za večer, i když to má být jen digestiv," uzavřel.

Reklama

Další články

Načítám