Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Čerstvá absolventka taneční konzervatoře Cressida Bonas se sice před dvěma měsíci rozešla s princem Harrym, ale minimálně někteří členové královské rodiny si ji oblíbili. V úterý tak například přijala pozvání na charitativní akci na pomoc dětem v nouzi nazvanou Art Antiques London Gala, kterou pořádaly vévodkyně z Yorku Sarah se svou dcerou princeznou Eugenií. Cressida sice předvedla svůj vytříbený módní styl, ale mnohdy chybělo už jen velmi málo k odhalení nechtěného.

Pětadvacetiletá Bonas si totiž oblékla ke stříbrným kalhotám černý top s odhalenými zády a hlubokým výstřihem, pod který byla podprsenka zapovězena už předem. Ten den přitom ve stejném outfitu zavítala ještě na soukromou párty Justina Timberlaka v Tonteria klubu v Chelsea.

Cestou  k přistavenému vozu navíc étericky křehká blondýnka působila trochu znaveným dojmem, a když schovávala tvář před fotografy, nebezpečně se jim nakláněla výstřihem do objektivů. Pikantního úlovku se sice nakonec nedočkali, ale jako nastávající prince Harryho, za níž byla ještě před několika měsíci považována, by si takové modely nejspíš dovolit nemohla.

Reklama

Další články

Načítám