Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Své oblíbené rozevláté sukně a šaty áčkového střihu si vévodkyně z Cambridge (42) asi jen tak neoblékne. Kate údajně respektuje přání manželovy babičky Alžběty II. a bude volit užší varianty oděvů, ve kterých nehrozí, že by je zvedal vítr. V úterý stačila vystřídat rovnou dva modely vyhovující představám královny.

Nejdříve okouzlila v pouzdrových šatech britské značky Jaeger během návštěvy jednoho z nejvýznamnějších muzeí námořnictví na světě National Maritime Museum. Jednoduchý elegantní model v kombinaci bílé a námořnicky modré se prodává za celkem sympatických 150 liber (5100 korun).

Později se ještě v krajkových šatech tělové barvy a nepřehlédnutelném kloboučku účastnila zahradní párty u Buckinghamského paláce, kde se rovněž slavily 93. narozeniny královnina chotě, prince Philipa. Tento kousek byl už jistě nákladnější, jelikož vzešel z dílny Alexandra McQueena.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám