Hlavní obsah
Článek

Monika Absolonová (47) prostě musela vidět v české premiéře film Grace, kněžna monacká, a neodradil ji od toho ani náročný program a nedostatek času. Na slavnostní premiéru do kina Lucerna dorazila přímo ze cvičení ještě s mokrými vlasy.

„Chodíme s kamarádkou Libuškou Vojtkovou na hot jógu. Ona vymyslela, že kvůli její práci půjdeme na lekci od čtyř, ale celá lekce trvala hodinu a půl, o půl hodiny déle, než jsem předpokládala. Proto jsem trošku nestíhala,“ svěřila se nám s typickým širokým úsměvem ve tváři Monika.

Zpěvačka začala cvičit jógu ve dvaačtyřiceti stupních zhruba před měsícem. „Chtěla jsem se hýbat, protože jsem dozkoušela všechny muzikály a najednou byl prostor chodit někam pravidelně,“ říká Monika, která nejraději dochází cvičit právě s kamarádkou Libuškou. „Ve dvou se to lépe táhne. Navzájem se odhodláváme a dodáváme si energii.“

Seznamování se s novým stylem cvičení nebylo pro Moniku procházkou růžovou zahradou. „Na začátku to bylo peklo v řetězech. Když jsem se tam objevila poprvé, tak jsem si říkala, že jsem úplně blbá. Podruhé to byl podobný pocit, a teď už je to jako droga, úplně mě to pohltilo a moc mi tenhle druh pohybu vyhovuje,“ pochvaluje si Monika.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám