Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Čeká nás návrat k přírodě? Kult neoholených podpaží se totiž začíná nezadržitelně šířit nejen mezi zastánci přirozeného ochlupení, ale i mezi celebritami. Ještě dlouho předtím, než Madonna před časem sdílela na internetu fotografii s huňatým porostem v podpaží, se podobným směrem vydala i umělkyně, spisovatelka, pořadatelka večírků a v neposlední řadě i jejich proslulá ‚vymetačka‘ Ladyfag.

Sedmatřicetiletá rodilá Kanaďanka, jež se usídlila v New Yorku, byla hostem i na úterní události amfAR Inspiration Gala, kam zvolila černý model bez rukávů. Na první pohled zaujala obřími tepanými kříži na uších a především poctivě pěstěným ochlupením, které vykukovalo zpod ramínek.

Ladyfag se narodila jako Rayne Baron v Torontu, kde v mládí prodávala vintage oblečení a starožitnosti. Už tehdy si ale budovala pověst na tamní klubové scéně. V roce 2006 se přestěhovala do New Yorku, kde začala používat pseudonym Ladyfag. Začala tančit na proslulých párty Happy Valley a později začala sama pořádat akce převážně pro undergroundovou společnost.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám