Hlavní obsah
Článek

Je to jen náznak ticha před bouří, nebo mu vážně nic nehrozí? I když některé zprávy z vyšetřování případu naznačovaly, že by Josef Rychtář (65) mohl být v souvislosti se sebevraždou Ivety Bartošové (†48) obviněn třeba kvůli neposkytnutí pomoci, když čtyři dny před smrtí manželky našel dopis na rozloučenou a neumístil ji do léčení, nic takového se nestalo. Objevila se i varianta trestu za údajné domácí násilí. Jenže podle nejnovějších zpráv strážci zákona nechávají Rychtáře v klidu žít.

„Pokud je mi známo, byl pouze požádán, aby se dostavil na výslech, a pak se mu v obálce s červeným pruhem posílal úmrtní list. Kromě toho byl jiným oddělením předvolán na výslech kvůli napadení od fanouška zpěvačky. Žádné obvinění vůči němu kvůli úmrtí Bartošové ale vzneseno nebylo,“ prohlásil náš zdroj blízký vyšetřování.

To se sice ještě může změnit, nicméně i kdyby se tak nestalo, Rychtář se stejně musí strachovat, jak to s ním dopadne. Na krku má několik soudů a většina z nich je s trestním dopadem. Pokud všechny sečtou dohromady, velmi snadno se může dostat za mříže, aniž by mu někdo podíl na smrti Ivety Bartošové prokázal.

Reklama

Další články

Načítám