Hlavní obsah
Článek

Na rozdíl od sestry, kterou jiné pózování než před kamerou nebaví, se tahle dívka vůbec před fotoaparátem nestydí. Naopak, chce v téhle oblasti dokázat víc než její starší příbuzná, hvězda Ordinace v růžové zahradě 2 Nikol Kouklová. Zatímco ta má zrzavou hřívu, její ségra s poetickým jménem Valentýna Kocůrková se pyšní hnědými vlasy. A foťák ji opravdu miluje!

„Valentýna přišla na focení pouze jako doprovod Nikol, ale svým vzhledem mě tak uchvátila, že jsem ji poprosila, jestli by si pár fotek také nechtěla zkusit. Trochu jsme testovaly, co by se k ní hodilo, a myslím, že se nám to ve finále povedlo,“ říká fotografka Petra.

I samotná Nikol je na sestřičku náležitě pyšná. „Valentýna má v modelingu velký potenciál. Už teď je vyšší než já a má ty nejlepší dispozice ve světě modelingu něco dokázat,“ chválí ji.

Uvidíme, jestli v branži ramínek na šaty uspěje podobně, nebo dokonce víc než její sestra. Nejen ta doufá, že by mohla být jednou mnohem populárnější a v branži uznávanější než Agáta Prachařová.

Reklama

Další články

Načítám