Hlavní obsah
Článek

Herečka a bloggerka Nikol Kouklová, která na sebe před pár lety prozradila, že měla po vážné autonehodě znetvořený obličej, a jež randí s Karlem Heřmánkem mladším, si stoupla výjimečně ne před kameru, nýbrž před fotoaparát. Dokonce kvůli tomu sundala i podprsenku a po profesionálním stylingu se pochlubila dokonalou tváří a roztomile pihovatými zády. Mrkněte do fotogalerie!

„Focení beru především jako zpestření a odreagování se. Baví mě se nastylovat a nalíčit tak, jak bych si v civilu jen tak nevyšla. Na fotkách si můžete dovolit téměř cokoliv,“ řekla Nikol, hvězda podzimního filmového trháku Lovci a oběti.

Modelkou se však stát nechce. „Modelka je na place ten poslední pán, který se může k výslednému tvaru vyjadřovat a nějak ho ovlivnit. Nic, co se mi nelíbí, si líbit nenechám , takže do všeho kecám. Jsem zkrátka tvrdohlavá,“ tvrdí.

„Holky od fotografky Petry okolo mě skákaly a pečovaly o mě, což mi bylo velice příjemné. Užily jsme si dámskou jízdu po všech stránkách. Bylo to pohodové odpoledne a doufám, že to i na výsledku bude vidět,“ věří. Nadějnou herečku si chválí i fotografka.

„Když mě Nikol oslovila k nafocení nových promo fotek, neváhala jsem ani chviličku. Představu jsem měla celkem jasnou a s výsledkem jsem moc spokojená, týmu i Nikol musím poděkovat za skvělou spolupráci,“ řekla Petra, která Nikol nacvakala ve svém domovském Ústí nad Labem.

Reklama

Další články

Načítám