Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Potřebujete dobít energii a dovolená je ještě daleko? Chybí vám pocit příjemné atmosféry u moře? Víte, proč je vám tak dobře u moře, v přírodě nebo na horách? Je to díky vysoké koncentraci záporných iontů, které se nachází právě na těchto místech. Je vědecky prokázané, že záporné ionty mají pozitivní vliv na fungování lidského organismu.

Vzdušné vitamíny

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ionty jsou nedílnou součástí ovzduší, ve kterém žijeme. Kladné ionty negativně ovlivňují naše zdraví, největší poměr se vyskytuje např. v kancelářích, v ulicích měst i před bouřkou, kdy říkáme, že je dusno a špatně se nám dýchá. Oproti tomu záporné ionty na nás mají blahodárný vliv a hovoří se o nich také jako o vzdušných vitamínech. Jejich nejvyšší koncentraci nalezneme např. u moře, v lese, na horách, v solných jeskyních, ale nejen tam, můžete je najít také v náramku NATURAL PINK B2BALANCE™.

V souladu s přírodou

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Negativní ionty čistí krev a tělo, zabíjí viry a mikroby. Není to žádná novinka, to vše už věděli naši dávní předci před několika tisíci lety. Archeologové objevili v Bosně podzemní síň s vysokou koncentrací negativních iontů, která sloužila jako léčebná místnost. Návštěvníci se zde cítí velice dobře a ti, kteří sem přijdou s bolestmi hlavy, zjistí, že bolest je pryč. Podobné účinky může mít náramek RED DRAGON B2BALANCE™, který obsahuje záporné ionty.

Záporné ionty využívá i NASA

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

NASA využívá ionizaci vzduchu pro posádky kosmických lodí. Kosmonauti měli v počátcích zdravotní problémy. Proto NASA nechala namontovat do svých raketoplánů přístroj, kterým zabezpečila posádce zvýšený přísun záporných iontů, a všechny zdravotní problémy vymizely. Přísun záporných iontů vám dodá i BLUE STAR B2BALANCE™.

B2BALANCE™

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Balanční náramky B2BALANCE™ využívají přírodní technologie záporných iontů. Záporné ionty se často nazývají vzdušnými vitamíny a mají příznivý vliv především na regeneraci organismu, okysličování krve, rovnováhu, spánek, imunitu a odolnost vůči stresu. Balanční náramky B2BALANCE™ nejen pozitivně ovlivňují lidský organismus, ale navíc skvěle vypadají. Můžete si na dovolenou vybrat i z letních odstínů, např. YELLOW B2BALANCE™.

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Další články

Načítám