Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve stáji českého modelingu neexistuje žádná modelka, na kterou by návrhářka Beata Rajská tak často sázela. Designérka má sice v hledáčku další mladé typy modelek, ale Veronika jí prý prostě „sedí“. Stejně tak „sedla“ i fotografce Lucii Robinson, která kampaň pro podzim a zimu 2014/2015 fotila.

„Hrozně mě potěšilo, že si mě Beata opět vybrala,“ prohlásila s nadšením druhá Vicemiss ČR 2007 Veronika Procházková, za svobodna Chmelířová.

Krásná nebyla pouze modelka před objektivem, ale také samotné prostředí, kde se fotilo.

Návrhářčin tým totiž jako lokaci vybral Chateau Kotěra, architektonický skvost nedaleko Kutné Hory, který poskytoval neskutečné kulisy jak pro focení, tak pro natočení medailonu ke kolekci Bod vzletu.

„Měla jsem pocit, že ač jsou modely nové kolekce inspirované úplně jinou zemí, do tohoto prostoru úplně zapadají. Ať jsme chytli cokoliv, měli jsme požadovanou scénu v interiéru nebo v exteriéru zámku,“ nechala se slyšet Rajská.

Reklama

Další články

Načítám