Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Jste romantička tělem i duší, femme fatale anebo nezkrotitelná dračice? A co vám bude v posteli slušet nejvíce?

Řekněte nám, jaká jste v posteli…

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

… a my vám řekneme, jaké prádlo je pro vás to pravé. Ať už toužíte po krajkách a voláncích, anebo milujete latex, v kolekci erotického prádla na Astratex.cz určitě najdete to pravé. Podívejte se na čtyři sexy kousky a nechte se inspirovat!

Když jste… romantická, tajemná

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V posteli ráda dráždíte mužskou představivost? Chcete dát vyniknout svým ženským křivkám? Vyzkoušejte komplet Joop! Luxusní košilka z příjemného materiálu pohladí vaši pokožku a svůdně obepne postavu. Smyslný průstřih v dekoltu vám dodá na sex-appealu a ke košilce navíc obdržíte ladící tanga kalhotky!

Když jste… žádostivá, svůdná

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ráda si dopřáváte luxus a hledáte nové cesty, jak prohloubit své erotické prožitky? Luxusní erotické body Papaya je pro vás to pravé! Kombinace jemné elastické síťoviny a krajky si vás získá na první pohled. Krajkové polokošíčky pozvednou vaše vnady a rozhodně nenechají žádného muže chladným. Co na tento netradiční kousek říkáte?

Když jste… láskyplná, vášnivá

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ráda zkoušíte nové věci? Vášeň je vaše druhé jméno? Komplet župánku a škrabošky je pro vás ten pravý. Průhledný elastický tyl s drobnými srdíčky dá tušit, co se skrývá pod ním a saténová stuha vás promění v sexy dáreček. Ozdobná škraboška je jako dělaná pro sexy hrátky, na které budete ještě dlouho vzpomínat. Dopřejte si něco netradičního!

Když jste… sexy dračice

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V posteli se z vás stává sexy dračice? Chcete zdůraznit svou ženskost a podráždit mužskou fantazii? Vsaďte na latexový vzhled! Svůdné šaty Beltis mají vnitřní část z příjemného mikrovlákna a dokonale se přizpůsobí vaší postavě. Díky svůdnému hlubokému výstřihu v zadní části a propracovaným detailům budete naprosto neodolatelná. A sexy hrátky můžou začít!

Další články

Načítám