Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ke zpěvačce Rihanně (36) neodmyslitelně patří nespoutaná, rebelská povaha. Naposledy jí nechala volný průběh minulý týden, když si pro cenu Módní ikona roku, udělovanou americkými návrháři, přišla téměř nahá. Teď je tu ale obrat o 180 stupňů. Rozněžnila ji její čerstvě narozená neteř, kterou až s mateřskou láskou chovala v náručí.

Zpěvačka v pondělí poslala na sociální síť několik snímků s miminkem v zavinovačce a neskrývala nadšení: „Nemůžu se nabažit. Zamilovala jsem se,“ připsala k jednomu. Další pak opatřila popiskem „moje role tetičky“ a u posledního bylo připsáno „mé všechno“.

Že by nakonec začala nezkrotná diva sama přemýšlet o vlastním potomkovi? Momentálně jí k založení rodiny chybí dlouhodobý partner, o kterého by se mohla opřít. Její osudová láska Chris Brown se po odpykání několika týdnů ve vězení vrátil ke své přítelkyni Karrueche Tran a rapperovi Drakeovi dala RiRi nedávno sbohem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám