Hlavní obsah
Článek

Jak Super.cz již informoval, Josef Rychtář (65) znovu bude muset usednout na lavici obžalovaných, státní zástupce ho totiž posílá před soud z důvodu ublížení na zdraví kvůli loňské nehodě, při níž zranil hned několik lidí. Věc má ale háček. Jeden z klíčových svědků není policií dosažitelný, nepřebírá si poštu. Přitom čtyřiadvacet hodin denně tráví věrně jako fenečka po boku vdovce Ivety Bartošové (†48). A dostává od něj peníze coby jeho zaměstnanec, tudíž nemá důvod proti němu svědčit!

„Policisté tušili, že by svědci nemuseli vypovídat, zapojili tedy do vyšetřování soudní znalce. A už na základě toho, co zjistili, byl Rychtář obžalován. U soudu by ale bylo dobré, kdyby vypovídali i samotní zranění účastníci autonehody. A zrovna Stanislav Lysý, který má po incidentu nevratně poškozenou páteř, by toho mohl říci hodně,“ dozvěděli jsme se od zdroje blízkého vyšetřování.

Není divu, že zvukař Standa je v hledáčku strážců zákona. Nemohou se na něj ale dostat. „Není kam mu doručit poštu. Jako by se jí záměrně vyhýbal,“ informoval nás pramen.

Možná, že kdyby si orgány činné v trestním řízení daly trochu té práce, Standu naleznou hned na první pokus v domě Ivety Bartošové. Ten ostatně okupuje od chvíle, kdy zpěvačka skočila pod vlak…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám