Hlavní obsah
Článek

Kamila Nývltová (34) se rozhodla vymanit ze škatulky muzikálové zpěvačky. Na koncertu s hvězdnými hosty při příležitosti svých 25. narozenin představí 13. června zbrusu nový singl a videoklip a již nyní zveřejnila své nejčerstvější fotografie v novém, odvážném a sexy stylu.

Kamila dokazuje, že rozhodně není jen něžná muzikálová princezna, ale také pěkná dračice. K novému klipu jí choreografii připravil její přítel, tanečník Tomáš Smička, a svoji lásku rozhodně nešetří.

Kromě nového singlu a videoklipu si Kamila již nyní ke svým blížícím se narozeninám nadělila exkluzivní fotografie v sexy stylu pin-up, které ladí s jejím celkovým přerodem. Na fotografiích je vidět, že na sobě Kamila skutečně intenzivně pracuje a je mnohem odvážnější, než bychom čekali.

„Muzikály miluju a rozhodně se svým působením v nich nekončím,“ říká Kamila Nývltová a dodává: „Chci ale také zapracovat na sólové dráze a představit i své další stránky. Na koncertu v Občanské plovárně poprvé představím 'novou Kamilu' a celý večer se ponese ve stylu, který je mi blízký a ve kterém mě budete vídat čím dál častěji. Poznáte mě tedy nejen v mojí jemnější muzikálové poloze, ale také v mém osobním a barvitějším stylu. Taneční, R&B, zábavná, trochu divoká a, jak doufám, sexy – taková bude má narozeninová show a snad se budou líbit i nové fotky," dodala zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám