Hlavní obsah
Článek

Tomu se říká ale pořádné překvapení! Zatímco dosud všechna média v souvislosti se sebevraždou Ivety Bartošovou (†48) citovala jen jednu dívenku, která ji měla vidět, jak jde vstříc smrti, ve skutečnosti existuje ještě někdo, s kým se zpěvačka dobře znala a kdo podle jejího chování pár minut před jejím skonem poznal, že něco není v pořádku. Přesto nezasáhl.

Naší redakci se v pondělí ozval soused Ivety (jeho totožnost jsme si ověřili), který přišel se zajímavou zprávou.

„Prakticky naproti Ivetě žije paní, která měla o Ivetině pohybu vždycky absolutní přehled. Nemá co na práci a tak sleduje. Těm lidem naproti tak vždycky mohla spolehlivě říct, kdy si Iveta šla pro láhev, když ještě spali nebo kdo jim vartuje před domem, zatímco jsou pryč. A viděla i Ivetu, jak odchází na koleje!“ dozvěděli jsme se.

To ale rozhodně není všechno. Svědkyni, která má tak ráda okolní cvrkot, neušlo, že něco není v pořádku. „Měla přehled o každém jejím kroku. Snad si i časy toho, kdy se co událo, zapisovala. A v ten osudný den, kdy Iveta zemřela, ji viděla, jak míří na druhou stranu, než když vždycky šla nafasovat nějaké to pitivo do obchodu. Nešla do města, ale k rybníku a kolejím. Mohla ji zachránit, ale nic neudělala,“ uvedl muž, který si je pravdivostí svých slov absolutně jistý.

„Prý na sobě opravdu měla černé oblečení, ale žádný košíček a už vůbec ne paruku, jak se psalo. Vyšla zadními dveřmi domu na zahradu, vilu obešla a na ulici se dostala přední brankou. Sousedka bohužel nic nepodnikla, takže se stalo, co se pak stalo. A to s Ivetou přitom často mluvívaly. Sám jsem viděl, když se Bartošová vracela z jedné z těch svých brzkých ranních výprav, jak jí půjčuje koště, kterým si pak otvírala branku. Asi se poveselila už po cestě domů,“ uzavírá muž. Ví o tomhle svědectví policie?

Reklama

Další články

Načítám