Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Že Prima chystá nový seriál, který se bude jmenovat Všechny moje lásky, se provalilo díky tomu, že hlavní herecké úlohy se zhostí Dagmar Havlová (71). Jména všech herců zatím nebyla oznámena. Nám se ale podařilo zjistit, že jednu z vedlejších rolí si zde střihne Lenka Vacvalová (34).

Na představení nové kolekce známé značky šperků s krystaly jsme využili příležitosti a ptali jsme se krásné Slovenky, jaká se chová Havlová na place. Má snad hvězdné manýry? „Dagmar Havlová je neskutečně skvělá herečka, úžasná žena a skvělý člověk. Je to pro mě velká čest, že s ní můžu natáčet," řekla Vacvalová a dále uvedla: „Vydrží celých dvanáct hodin na place, aniž by si stěžovala, na nikoho není nepříjemná, je jednoduše neskutečná profesionálka."

Slovenská herečka se neobjevuje v českém seriálu poprvé, vždyť v Čechách žije přes šest let a je tady jako doma. Zvládne Lenka hrát svou roli v seriálu v češtině? „Mám pravidlo, že moderuju slovensky a hraju, v jakémkoli jazyku zvládnu. Já mám dokonce některé kamarády, se kterými se bavím jen česky," říká Lenka. Už teď jsme zvědaví na výsledek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám