Hlavní obsah
Článek

Třiatřicetiletá Gemma Collins je v Anglii velká celebrita. A velká v tomto případě platí doslova. Na hvězdné poměry je sice poněkud rozložitá, ale samotné jí to nečiní sebemenší problém. Že má skutečně sebevědomí na rozdávání, dokázala i o víkendu, kdy se vydala v průsvitném kaftanu směr Španělsko na proslulé pláže města Marbella.

A čím že se statná blondýna proslavila? Již několik sezón se drží jako jedna z hlavních postav v populární anglické reality show The Only Way Is Essex. Od začátku přitom bojuje s váhou. „Cítím se bezpečně, když jím. Jídlo se stalo mým partnerem,“ přiznává ve své autobiografii Basically: My Real Life as an Essex Girl, která se v její domovině stala bestsellerem už týden po vydání. Do Španělska se sjela většina osazenstva zmiňované show a Gemmu mezi ostatními účastnicemi rozhodně nešlo přehlédnout.

Se vztahy to má Collins podobně na houpačce jako s váhou. V prosinci oznámila, že přijala žádost o ruku od přítele Ramiho Hawashe, ale už po pár týdnech zasnoubení zrušila. Nyní se pro změnu schází s mužem, kterého právě pustili z vězení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám