Hlavní obsah
Článek

Džínové šortky jsou fenoménem, který před několika lety znovu ožil i díky tomu, že je zbožňují téměř všechny hollywoodské hvězdy. S volnějším tílkem nebo topem tvoří nedílnou součást jejich letního šatníku. Jak moc vedle se však i s tímhle zdánlivě jednoduchým kouskem oblečení může šlápnout, předvedl dvacetiletý herecký talent Dakota Fanning.

Herečku, jež dokázala zúročit svůj talent už v dětském věku ve filmech Jmenuji se Sam,  Muž v ohni či Válka světů, zastihli fotografové o víkendu v New Yorku s jejím o dvanáct let starším přítelem, britským modelem Jamiem Strachanem.

Těžko říct, co vede tvůrce podobného modelu k realizaci něčeho tak neslušivého, pokud jde ale o nový trend, nejspíš jej necháme v klidu odeznít a budeme doufat, že se nezdrží dlouho. Šortky, které v určitém úhlu připomínají sukni, jsou extrémně nelichotivé hlavně zezadu. I útlé Dakotě dokázaly vykouzlit neforemné pozadí. Výsledný dojem nezachránilo ani dovnitř zatrčené vytahané černé triko. Ležérní městská móda nejspíš nabírá další rozměr...

Reklama

Další články

Načítám