Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když vyrazila Jitka Nováčková (31) okouknout chystanou kolekci šperků, vzbudila velkou pozornost. Lépe řečeno lehké pozdvižení způsobily její šaty s transparentním lemem sukně po stranách. Zejména pánské osazenstvo na prezentaci studovalo, jestli má Česká Miss 2011 pod letními minišaty vůbec spodní prádlo.

„Kalhotky mám, to tak jenom vypadá. Jsem tady dnes za odměnu, zvládla jsem zkoušku ze sociální psychologie,“ rozesmála se Jitka.

Modelka byla takto vyletněná také z toho důvodu, že se před pár dny vrátila z dovolené v Itálii, kde byla se svým přítelem Markem. „Nestihla jsem se ani opálit, byli jsme jeden den v Římě a potom ve Florencii,“ řekla Jitka, která pobyt v Itálii pojala jako letní dovolenou. „V létě budu pracovně pryč, tak jsme si říkali, že vyjedeme teď.“

Během letních prázdnin vyjede Nováčková za prací v modelingu buď do Turecka, nebo do Spojených států. „Vůbec nevím, jak to budeme zvládat. Doufám, že za mnou přiletí,“ křížila prsty modelka.

Reklama

Další články

Načítám