Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Sandra Nováková (42), která září v seriálu Ordinace v růžové zahradě, bude již za dva měsíce vdanou paní. Své "ano" řekne snoubenci, producentovi Janu Nejedlému (41), se kterým žije již tři roky.

Sandra, která je velmi introvertní a stydlivá, se před svatbou odvázala a nafotila svůdné sexy fotky ve fialovém prádélku. A že se nemá za co stydět! Sandra se pyšní postavičkou modelky.

Ve svatebních šatech jí to bude neuvěřitelně slušet. Zatím je ale vybrané nemá. "Koukám se, ale žádné mi ještě nepadly úplně do oka. Určitě nechci extra zdobené, spíš preferuji jednoduchost," řekla Super.cz Nováková.

Svatba se bude konat na začátku září. Pro Sandru bude veselka premiérou, její nastávající se bude ženit potřetí. "A věřím, že naposledy. Sandra je neuvěřitelná holka," řekl Super.cz Nejedlý. Půjde o velkou svatbu.

"Pozváno bude na 150 svatebních hostů. Chceme svatbu venku na zahradě. Nebude zvlášť oběd pro rodinu a pak večer mejdan. Celé to proběhne najednou a pro všechny," dodal Nejedlý.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám