Hlavní obsah
Článek

V lednu 2013 se v ČR zvedlo DPH a tím i cena plenek a poté v únoru 2014 pleny zdražil i výrobce. Rodiče to mají opravdu těžké a musejí spořit, kde se dá. Plenky patří k nejdůležitějším potřebám v péči o děti. V rodinném rozpočtu patří plenky bohužel k těm nejdražším položkám. Víme, co maminky a tatínci chtějí. Poradíme vám, jak nakupovat chytře a levně. Už nemusíte šetřit na kvalitě a zároveň ušetříte i cenný čas!

Chytré maminky nakupují online

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nebaví vás běhat po městě od obchodu k obchodu s kočárkem, stát ve frontách v supermarketech a hledat nejlevnější zboží pro děti? Neplýtvejte zbytečně drahocenným časem ani energií a volné odpoledne raději věnujte svým dětem. Všechny dětské potřeby pořídíte výhodně, rychle a online. A Feedo.cz má pro vás vždy něco navíc! Nenechte si ujít super akci na plenky Pampers!

Plníme přání maminek

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Až 65 % rodičů se v zákaznických průzkumech vyslovilo jasně, nechtějí kupovat látkové pleny, aby ušetřili. Chtějí výhodnější ceny na jednorázové pleny! A Feedo.cz ve spolupráci s Pampers jim vyhovělo. Speciální slevu všech druhů a velikostí plenek a vlhčených ubrousků značky Pampers pořídíte exkluzivně na Feedo.cz za super ceny, kdy jedna plenka vás vyjde již od 3,55 Kč!

Neplaťte za poštovné!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nově máme pro vás nastavené poštovné dle velikosti vašeho nákupu, takže můžete mít poštovné úplně zdarma anebo již od 29 Kč. Pokud tedy chcete ušetřit hned dvakrát, stačí na Feedo.cz nakoupit nad 1699 Kč a dostanete celý nákup zdarma. Nenechte si tuto skvělou příležitost ujít a ušetřete! Akce trvá jen do 15 6. 2014, tak neváhejte!

Dopřejte svému děťátku kvalitu plenek Pampers a ušetřete!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pleny Pampers si zamilovaly maminky po celém světě. Jsou zárukou suchého zadečku i dokonalého pohodlí jak pro miminko, tak pro maminku. Chcete dopřát svému miminku to nejlepší a přitom ušetřit? Pak se nezapomeňte registrovat do výhodného Pampers Premium Programu na Feedo.cz! Členové programu nakupují plenky Pampers až půl roku za speciální prémiové ceny!

Další články

Načítám