Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Mezi těmi, kdo Josefa Rychtáře (65) po smrti Ivety Bartošové (†48) nejvíc podrželi, byla nejen třeba sestra Jarka, ale hlavně zvukař Standa, syn Honza nebo synovec Jarda. Kdo ale ví, jestli to mysleli nezištně, nebo zda se na stranu vdovce postavili z úplně jiných důvodů. „Jsou to Pepovi zaměstnanci, nechává jim vydělat dost slušné peníze,“ říká zdroj z Rychtářovy rodiny.

Rychtář má firmu na ostrahu objektů a vedle domu své exmanželky Dariny v Říčanech má proto služebnu s pultem centrální ochrany. U něj čtyřiadvacet hodin denně sedí jeden z hned několika podřízených Rychtáře. Když někde spustí alarm, jede se na výjezd. I na ten má vdovec lidi.

„Synovec Jarda přišel před smrtí Ivety o lásku, a tak si bral u Pepy, kde mohl spát a v klidu si bez rodiny urovnat myšlenky, víc nočních šichet. Jezdí i na výjezdy, ale to i Pepův syn Honza. A ten zvukař Standa, co já vím, u Pepy už taky tu zabezpečovací techniku dělá spoustu let. Všichni z něj mají finanční prospěch. Ale oni ho podpořili opravdu upřímně,“ tvrdí zdroj.

Právě zvukaře Standu přitom Iveta na podzim vyhodila na hodinu z domu. Přesto se mohl po její smrti vrátit a už skoro dva měsíce v něm žije i s vdovcem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám