Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Když nedávno Josef Rychtář (65) uveřejnil část závěti své manželky Ivety Bartošové (†48), kterou sepsala v listopadu minulého roku rovnou i s předmanželskou smlouvou, některé části vymazal a skryl před zraky úplně všech. A i když šlo vyvozovat, že jediným dědicem jejího majetku bude syn Artur, mnozí se báli, že skrytá část textu je příliš dlouhá a že tak může být dědicem právě i Rychtář, který se bojí pobouření lidí a proto se tím raději nechlubí. Super.cz se dostal k ženě, která měla závěť v ruce (samozřejmě raději vůbec netvrdíme, že by byla z kanceláře notářky), která Super.cz prozradila její celý obsah!

„Nechápu, proč to ten pan Rychtář dělal, protože jediným dědicem je skutečně jen její syn Artur. O nikom jiném tam není zmínka. Tu formulaci si nepamatuji přesně, ale je zhruba taková:

‚Veškerý majetek, movitý i nemovitý, ať se závěť najde na jakémkoliv místě, odkazuji synovi Arturovi,‘“ popsala Super.cz obsah testamentu dobře informovaná žena.

O tom, že v případě Ivetina úmrtí vše připadne Arturovi, ostatně Iveta měla za svého života vést hovor s přítelem a později i manželem Josefem Rychtářem několikrát. Nemá tedy žádná práva na dům, případné zbylé peníze Ivety, tantiémy z prodeje desek či z pouštění jejích písniček v rádiích. Všechno půjde za Ivetiným synem.

Reklama

Další články

Načítám