Hlavní obsah
Článek

Německá modelingová legenda Claudia Schiffer (53) nepřestala pracovat. I dnes fotí kampaně pro nejprestižnější světové značky. Naposledy se objevila v reklamě na novou kolekci slunečních a dioptrických brýlí Chanel. Ovšem tentokrát to blonďaté krásce hojně přirovnávané k sexsymbolu 60. a 70. let Brigitte Bardot opravdu nesluší. Na černobílých snímcích má uhlazené stažené vlasy, nevýrazný make-up a zesvětlené obočí. V dioptrických brýlích s černými obroučkami vypadá spíš jako nepříliš pohledný muž.

Claudia Schiffer se objevila na více než 500 obálkách prestižních magazínů po celém světě a její majetek je odhadován na víc než miliardu korun.

V poslední době však Claudia plní stránky médií fotografiemi svého děsivě vyhublého těla. V květnu se například objevila na filmovém festivalu v Cannes. Zvolila černé krajkové šaty, pod nimiž se rýsovala její nepřirozeně štíhlá silueta a média hned začala spekulovat o anorexii. Začátkem června jí pak paparazzi načapali v ulicích Londýna oblečenou do těsných džín, kde bylo s podivem, že ji kostnaté nohy vůbec unesly. Takhle většinou maminky po třech dětech nevypadají.

Za jejím mužným vzhledem v kampani pro Chanel tak může stát i důsledek extrémního hubnutí. Propadlé tváře mohou mít za důsledek výraznější rysy v obličeji.

Reklama

Další články

Načítám