Hlavní obsah
Článek

Jedna z našich nejkrásnějších hereček Lenka Zahradnická byla láskou Tomáše Kluse (37) i Vojty Dyka. Nyní má zase umělce. "Partnera mám asi půl roku, je to umělec, ale není to herec. A je to hrozně fajn," prozradila Super.cz Lenka, která už by se nebránila rodině. "Je mi 29 let, věk na to teoreticky mám. Neumím ale věci plánovat, myslím si, že nezáleží na tom, jak spolu dlouho lidi jsou. Když se mají rádi, tak se to má stát a myslím, že se to tehdy i stane," upřesnila na pražské klinice reprodukční medicíny herečka, když přišla podpořit Národní den neplodnosti.

Sama se nechala vyšetřit, nechce nic ponechat náhodě. "Šla jsem sem ze zvědavosti a podpořit tenhle projekt. Mám kamarádku, která je stejně stará a nevěděla, že nějaký problém má. Rok se snažila otěhotnět a pak teprve přišli na to, že prošla nějakými cystami a má neprůchodné vejcovody, což je problém. Člověk nikdy neví, jestli se ho to týká nebo ne. Je prostě podle mě dobré si na to zajít," vysvětluje Zahradnická, která má za sebou první část testu.

"Byla jsem už na krevních testech, teď mě ještě čeká ultrazvuk," dodala s tím, že i přítele by na test ráda poslala. "Mluvila jsem o tom s partnerem. Kdybych já byla v pořádku a nešlo by nám to, tak by určitě šel," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám