Hlavní obsah
Článek

Krásná moderátorka Tereza Jemelíková si zkouší roli herečky a modelky zároveň. V připravovaném filmu Modelky, s.r.o. dostala jednu z hlavních rolí a hraje právě modelku. Postavičku na to má rozhodně, s výškou už je to trošku horší.

"Vedle Nikol Moravcové musím mít vysoké podpatky, myslím, že modelky mají dost těžký chleba. Já sama jsem si s modelingem zahrávala při škole. Ale šlo spíš o focení, reklamy. Přehlídky jsem kvůli výšce vlastně nikdy nechodila. Byla to spíš celé taková legrace," řekla Super.cz Tereza, která si udržuje velmi štíhlou postavu a vlastně nikdy na sobě neměla gram tuku navíc.

"Mám období, kdy mám pocit, že pro postavu nemusím dělat vůbec nic a pak mám období, že chodím do fitka třikrát týdně a dřu," vysvětluje Tereza, která je šťastně zadaná. S přítelem Vaškem chodí už tři roky.

"Dali jsme se dohromady na Primě, a i když už tam nejsem, stále nám to skvěle klape. Na svatbu se ale musíš zeptat jeho. Až se zeptá, tak vám to řeknu. Ale myslím, že ještě chvíli bude čas," dodala.

Reklama

Další články

Načítám