Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Topmodelka Simona Krainová (51) ve velkém stylu nechala pokřtít své syny Maxe a Bruna. Křtiny se konaly v kapli kostela Sv. Tomáše na Malé Straně a kmotry malých chlapců byli zpěvačka Lucie Bílá (58) a blízký rodinný přítel Vladimir Novák.

„Křest považujeme za jeden ze základních kamenů v životě každého člověka. Bylo to pro nás přirozené rozhodnutí,“ prozradila Simona Krainová. Pro chlapce oba rodiče spolu s kmotry a farářem pečlivě vybírali další jména, která při křtu přijmou.

Starší Max tak při křtu dostal ještě jméno Vladimir po kmotrovi Vláďovi a mladší Bruno získal jméno Petr po otci Simony. Slavnostní okamžiky si kromě rodiny Simony Krainové a Karla Vágnera vychutnali jejich blízcí přátelé a rodina.

„Je to pro mne velká pocta a závazek. Těším se z každého okamžiku tady a hlavně si přeji, aby oběma chlapcům zářila na jejich cestě životem jen šťastná hvězda,“ řekla Lucie Bílá.

Pro oba chlapce zvolila topmodelka stejné oblečení, bílé košile a stylového motýlka, sama pak doslova okouzlovala v bíločerném modelu od své oblíbené návrhářky Kateřiny Geislerové.

Mezi hosty nechyběli dědeček Karel Vágner starší, sestra Simony Yvona s rodiči, rodinný doktor Pavel Boček, moderátorka Iva Kubelková nebo chůva Magda.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám