Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Nikol Moravcová (36) předvedla své štíhlé nožky v pořádně krátkých džínových šortečkách. Přestože má pro většinu holek stále postavu snů, ona sama si to nemyslí. "Modeling nedělám víc jak pět let. Musím se stále samozřejmě nějak udržovat, ale teď mi to úplně nejde. Po půl roce jsem teď natáčela film Modelky s.r.o. a bude tam ten půlroční skok myslím vidět. Do formy jsem se úplně nedostala. Ale na to moderování to stačí," usmívá se Nikol, která ve filmu hraje co jiného než modelku.

"Dnešek je dost náročný, ale mrzí mě, že i poslední. Máme poslední klapku. Mám za sebou už čtyři obrazy a točíme poslední. Trošku se toho bojím. S holkama se máme prát, já jsem to nikdy v životě ale nezažila. Konečně si užiju, jak vypadá modelkovská realita," směje se Nikol.

"Budeme se tahat za vlasy i nehty. Já mám umělé jen vlasy, vím koho netahat za vlasy, nehty, řasy. Terku Jemelíkovou tu můžu tahat za všechno, ta je úplně přírodní. Ale bude docela legrační, až nám v rukou budou zůstávat prameny vlasů," dodala se smíchem moderátorka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám