Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka a herečka Jennifer Lopez (54), která se pyšní legendárním pozadím, je prý opět volná! Lopez se měla už před dvěma měsíci rozejít s o 22 let mladším zajíčkem Casperem Smartem.

Podle zahraničních bulvárních médií měl Casper posílat lechtivé esemesky jednomu transexuálovi a zpěvačka mu na flirt po telefonu přišla. To však popírají Casperovi blízcí přátelé s tím, že je to naprostá hloupost. Za jejich rozchodem prý stojí časová zaneprázdněnost.

"Nebylo to snadné rozhodnutí, ale rozhodli se zůstat přátelé. Jejich vztah nemůže fungovat na dálku. Každý si buduje svou vlastní kariéru, což nejde dohromady skloubit," řekl magazínu US Weekly zdroj z okolí Jennifer Lopez.

O tom, že vztah mladého tanečníka a zpěvačky prochází krizí, se už spekulovalo loni. Pár spolu chodil dva a půl roku a prý se mezi nimi vytratila jiskra. Velký věkový rozdíl zkrátka začal nabírat povážlivé trhliny a nepomohlo ani to, že si Casper vytvořil pouto se zpěvaččinými dvojčaty Emmou a Maxem. Postupně ale vedle Jennifer vypadal spíše jako její bratr než plnohodnotný partner.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám