Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka a vycházející muzikálová hvězda Monika Sommerová, která získala hlavní ženskou roli Christine v muzikálu Fantom opery, přiznala velké tajemství. Přišla o miminko. I kvůli tomu se nyní rozhodla, že se nechá vyšetřit, aby zjistila, zda je stále plodná.

"Mám strach, protože jsem o jedno dítě přišla. Byla jsem na studiích, partner taky, a musela jsem si to nechat vzít. Byla jsem na umělém přerušení. Zpětně je mi to líto, ale snažím se na to nemyslet. Je dobré to hodit za hlavu," řekla Super.cz Monika, která si s přítelem, se kterým žije osm let, dítě velmi přála.

"Rozhodla jsem se proto zjistit, zda jsem stále plodná," prozradila na dejvické klinice, kam v rámci Národního dne neplodnosti dorazila, aby se dozvěděla, zda je stále plodná. "I kvůli té interrupci chci zjistit, jestli jsem v pořádku. Do chvíle, než se o dítě snažíte, vám to nikdo neřekne," vysvětluje.

Ráda by měla velkou rodinu a nejlépe hned. Kvůli Fantomovi opery to ale ještě nějakou chvíli nepůjde. "Fantom je životní příležitost. Kvůli němu je to na chvíli odložené, ale pak doufám, že to bude co nevidět. Jsem zastáncem toho, že čím dřív dítě máte, tím je to lepší. Já jsem hrozně rodinný typ," dodala Monika.

Reklama

Další články

Načítám