Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Režisér filmů Gympl a Vejška Tomáš Vorel přiznal těžké deprese, které ho už dvakrát dohnaly k sebevraždě. Od puberty užíval antidepresiva, protože trpěl depresemi spojenými s destruktivními stavy. Když se na gymnáziu zamiloval do dívky, která ho nechtěla, rozhodl se, že svůj život ukončí.

"Připadal jsem si úplně zbytečnej a rozhodl se, že umřu. Přestal jsem jíst. Druhý týden se mi už blbě chodilo a třetí už jsem byl tak slabej, že jsem zůstal doma. Pil jsem jenom vodu," prozradil režisér, kterého na poslední chvíli odvezli do nemocnice.

Podruhé chtěl skončit se životem po neúspěchu jeho filmu Kamenný most. Tentokrát se chtěl oběsit. "Týden jsem chodil okolo vrby. Měl jsem provaz, uměl jsem uplést i oprátku a měl promyšlený, jak to zrealizuju," dodal v 13. komnatě Vorel. Nakonec si ale představil, jak ho tam najdou manželka se synem a to ho od sebevraždy naštěstí odradilo.

Reklama

Další články

Načítám