Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Lucie Borhyová (46) porodí každým dnem a těsně před porodem vyrazila s přítelem Michalem Hrdličkou do společnosti. A vypadala skvěle. "Mám nahoře jen asi deset kilo, o dvacet méně než s Lucasem. To jsem měla nahoře pěkných třicet," řekla Super.cz s úsměvem Lucka, která už je na cestu do porodnice perfektně připravená. "Mám už všechno zabalený, přichystaný," prozrazuje.

Pohlaví miminka už znají, ale prozradit nechtějí. "Část rodiny ho stále neví, tak jim chceme nechat překvapení," vysvětluje. A co když bude rodit těsně před vysíláním Televizních novin? "I to se může stát, chodím na pravidelné monitoringy, tak asi vím, co si můžu dovolit. Ale samozřejmě neočekávaná situace nastat může. V práci jsme to řešili. Rey by to odvysílal sám," prozrazuje.

Její partner, moderátor sportovního zpravodajství Michal Hrdlička, chce být u porodu. I jemu to ale může zkomplikovat práce. "Pokud by mě nezastihla nějaká neočekávaná situace při živém vysílání, u porodu chci být. I tak jsou kolegové na špičkách a zaskočí. To mám domluvené," usmívá se.

Pár plánoval ještě před porodem svatbu. Nakonec k ní ale nedošlo. "Utekl nám termín, který jsme měli vybraný, a tak jsme se rozhodli, že to necháme až bude klídek někdy po porodu. Určitě nepospícháme," dodala Borhyová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám