Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Tereza Mátlová (48) prozradila, že by s partnerem producentem muzikálu Fantom opery Františkem Janečkem (79), chtěla druhé dítě. Dokonce má slíbeno i od kostýmního výtvarníka Romana Šolce, který pro Fantoma připravuje kostýmy, že kdyby otěhotněla během zkoušení, má řešení.

"Říkal mi, že já jediná z holek vlastně otěhotnět můžu. Ve Fantomovi nebaletím a můj obří kostým by jednoduše povolil, přidají se vrstvy a můžu klidně zpívat těhotná," řekla Super.cz Tereza, která přišla podpořit akci k Národnímu dni neplodnosti, který je 6. června a sama rovnou základní vyšetření podstoupila.

"Já myslím, že je dobré o tom mluvit. Je čím dál více párů, kterým to nejde a určitě není žádná ostuda navštívit zařízení, kde vám pomůžou. Já sama mám o dost let staršího partnera, a kdyby byl problém, nebránila bych se tomu. Nejdřív bych poslala partnera a pak bych šla sama," upřesnila na reprodukční klinice v pražských Dejvicích.

Zatím ale rozhodně takové věci sama řešit nemusí. I šestiletá dcera Emilka vznikla přirozenou cestou a s otěhotněním neměla zpěvačka žádný problém. "František chtěl hned spousty dětí, já jsem pořád někde zpívala a myslela si, že kariéra je všechno. Pak jsme jeli do Německa a já si zapomněla antikoncepci. A tak jsme domluvili, že už ji ani brát nezačnu. A asi za dva měsíce jsem byla těhotná," prozrazuje Tereza.

Reklama

Další články

Načítám