Hlavní obsah
Článek

Někdejší hvězda filmů pro dospělé Paula Wild moderuje na nové televizní stanici erotický pořad, kam si zve hosty na nezávazný pokec jak jinak než o sexu.

Paula si do studia pozvala manželku producenta Jiřího Pomeje (†54) Andreu (35), která se o postelových radovánkách s manželem nestyděla barvitě rozpovídat.

Pohledná tmavovláska prý s Jirkou překvapivě nehupsla do postele hned, jak se jí nastytla příležitost.

„My jsme se poznali, ale spali jsme spolu až po dvou měsících. První sex jsme měli v Plzni, kde jsme spolu byli pracovně, v hotelu, a hnedka potom jsme spolu po týdnu začali bydlet,“ prozradila v pořadu Erotikon temperamentní Andrea, jež si prý libuje v různých experimentech. A s Jirkou Pomejem se v posteli rozhodně nenudí!

„Vyzkoušeli jsme různé kostýmy, nebo i třeba jiná místa než jsou doma, latexový věci jsme snad měli všechny a v různých barvách. Jirkovi se líbí latex na omak, protože to klouže, ale líbí se nám i klasický kostýmy, letušky a tak dále,“ dodala s úsměvem Andrea, jež nesnáší bílý latex.

„Když jsem si oblékla bílý latex, tak jsem řekla, že ho nechci, protože v tom prostě každá ženská vypadá hrozně  - to holt musí být hubená a vysoká, takže ten máme doma schovaný, kdyby ho někdo chtěl, tak mu ho můžeme poslat,“ nabídla divákům nespoutaná Pomejeho manželka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám