Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Zrzavá dračice Marcela Holanová (72), která nedávno zhubla 15  kilo a nafotila hodně sexy fotky, se opět postavila k mikrofonu ve studiu a výsledkem je zbrusu nový song s názvem Dávám se ti celá. Interpretka klenutých melodických hitů Čau lásko, Ráno nebo Já jsem tvá stálá potěšila své fandy novou písničkou po dlouhých devíti letech. A rozhodně nehodlá usnout na vavřínech.

„Písničku jsem natočila s mou novou kapelou, se kterou jezdím po koncertech. V šuplíku už mám hotových několik dalších kousků. Mimo jiné jednu nádhernou píseň, ke které mi napsal před smrtí text ještě Pavel Vrba. Když všechno půjde dobře, bude výhledově i novinkové album,“ svěřila Super.cz Marcela.

Tu čekají nejen samostatné koncerty, ale také turné s dalšími hvězdami osmdesátek. „Bude se to jmenovat Zlaté hvězdy se vracejí a zpívat tam budu například s Daliborem Jandou, Heidi Janků, Pavlem Vítkem nebo Kaméliemi,“ uzavřela zpěvačka, která nemá o dovolené zatím jasnou představu, ale už teď ví, že bude skákat po tenisovém kurtu a vyrazí na svou milovanou chalupu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám