Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Chlapec na fotce, který už jako malý kluk ochotně pózoval na rodinných fotkách je urostlý moderátor Krimi zpráv Michal Janotka. Ten už jako malý u narozeninového dortu vystavoval na odiv své paže a dnes se chlubí vysportovanou postavou, kterou si doma hýčká moderátorka Odpoledních zpráv Sandra Parmová.

K jedné z našich nejatraktivnějších moderátorek se Janotka skvěle hodí a ne nadarmo se tomuto sympatickému páru přezdívá Barbie a Ken.

Už jako malý kluk byl Janotka zvídavým chlapcem, který si pořád něco brebentil. Tehdy ještě netušil, jak se mu jeho výmluvnost bude hodit.

„Já nevím, ale naši říkali, že už v kočárku jsem si pořád něco žvatlal a zpíval si. A taky jsem si dokázal zapamatovat dlouhé básničky nebo pohádky a potom jsem je prý pořád opakoval a vykládal,“ prozradil Janotka, který přiznal, že měl jako malý nejraději stavebnice.

„Na Vánoce jsem všechny zabalené dárky nejdřív protřepal. To proto, abych věděl, kde je, a otvíral nejdřív ty – a pak jsem stavěl a stavěl,“ zavzpomínal na dětství.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám