Hlavní obsah
Článek

Právě se díváte na nejnovější kampaň anglické modelky Elizy Cummings. Nahota této třiadvacetileté brunetce narozené v Portsmouthu, která v patnácti odešla ze školy kvůli šikaně, není cizí, a tak jí určitě ani toto pózování nečinilo problém...

Cummings se ještě tentýž rok, co nechala školy, uchytila u modelingové agentury, která jí vytvořila přezdívku ‚Eliza Pressly‘ kvůli její podobě s Elvisem Presleym. Pod tímto jménem pak i pracovala. Ke spolupráci ji aktuálně přemluvila i značka House of Holland, která z ní udělala tvář (nebo spíš tělo?) své řady slunečních brýlí pro toto léto.

Za objektiv si stoupl fotograf Damon Baker, který umístil nahou modelku před bílé pozadí a umně zkombinoval hru stínů a světel tak, aby výsledek nepůsobil vulgárně. Retro šmrnc pak fotkám dodalo černobílé zpracování.

Ve třiadvaceti má sice Eliza díky práci pro Top Shop, Yves Saint Laurent, Balenciagu, či Vivienne Westwood vyděláno na dlouho dopředu, ale jak sama říká, až sekne s modelingem, chtěla by dostudovat. Jejím vysněným zaměstnáním je lékařka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám