Hlavní obsah
Článek

Leoš Mareš (47) sice se svou stále oficiální manželkou Monikou (49) a syny už pěkných pár let nežije ve společné domácnosti, v kontaktu jsou ale neustále.

Monika plní jako správná matka praktické úkony, Leoš pro změnu zastává roli přísného rodiče. „On by měl vychovávat, já jsem totiž ta máma kámoška, se kterou kluci tráví víc času, a proto na mě prdí," prozradila nám Monika a jedním dechem dodala: „On tu autoritu má. Když je potřeba, tak Leoš zakročí a ty děti stojí v pozoru. To je podle mě to správné, to je správná role otce."

Marešová se snaží staršího Kubu a mladšího Matěje vychovávat metodou vysvětlování. Někdy jsou ale momenty, kdy jen slova nestačí. „Já si myslím, že občas není na škodu plácnout na zadek. Když jsem byla malá, tak jsem na ten zadek taky občas dostala a špatný člověk ze mě nevyrostl," hájí své metody Monika.

Jak už maminka z povolání a příležitostná moderátorka zmínila, ona je praktický rodič. „Všechno nakupuju já, boty, sportovní potřeby, kola, brusle," nechala se slyšet Monika, se kterou jsme se potkali, zrovna když synům vybírala letní oblečení.

S kluky to není vždy jednoduché. „Nikdy nevím dopředu, jakou budou mít náladu. Někdy se stane, že Kuba snese půl obchodu, jindy nemá náladu a nevyzkouší si nic," říká Monika, která měla ten den docela štěstí a odcházela z obchodu s pořízenou.

Reklama

Další články

Načítám