Hlavní obsah
Článek

Jako gentleman se snažil ji hájit a dělal, že o jejím úletu v podobě nočních telefonátů s Josefem Rychtářem neví, nakonec ale vyšel s pravdou o konci vztahu s kontroverzní exmodelkou Vlaďkou ven. „Rozešli jsme se,“ potvrdil nyní Zdeněk Macura (49). Zatímco za dveřmi jeho líbeznického domu prý docházelo k hodně podivnostem, ochránce slabých žen navenek vystupuje tak, jako by byla jeho bývalá holka Vlaďka anděl.

„Tak jsme se s Vlaďkou rozešli. Mohu o ní říct jen samé klady. Vlaďka mi moc pomohla a nikdy jí to nezapomenu. Byla mi nenahraditelnou oporou v těžkých časech,“ napsal Macura na svou sociální síť. Kvůli kladům se ale lidé běžně nerozcházejí. Podle našich zpráv Zdeňkovi začalo vadit to, že údajně dříve též týraná žena mu začala příliš kontrolovat život a že prý kontakty s Rychtářem, který ji přitom ještě nedávno nazval kurtizánou ze silnice E55 a proti němuž po smrti Ivety pomáhala lepit plakát, na kterém stálo, že je vrah, chtěla navázat už dříve.

„Věřím, že dál budeme kamarádi a budeme spolupracovat na projektu,“ uzavřel Macura. Vlaďka se obrnila hradbou mlčení. Původně všechno zapírala i přes varování, že Rychtář má jejich hovory nahrané (což se ukázalo býti pravdou), teď ale asi uznala, že bude lepší se nevyjadřovat a nedělat sobě i svému bývalému příteli ještě větší ostudu.

Reklama

Další články

Načítám