Hlavní obsah
Článek

Bůh potřeboval na stvoření světa celý týden, vy můžete štíhlejší postavu vytvarovat již za pět dní! Zhubnout opravdu můžete již během délky pracovního týdne. Se začátkem v pondělí tak opravdu ztrácíte na váze, zatímco chodíte do práce a o víkendu již nejen vy, ale hlavně okolí pozoruje rozdíl. No nezní to skvěle? A to máme v rukávu ještě jedno malé překvapení. Pro optimální výsledek je možné také kompletně vynechat chození do práce, pokud vám to šéf či svědomí dovolí, hubnutí to ve výsledku nijak neovlivní. Vše, co potřebujete, totiž obsahuje 5denní bílkovinová ketonová dieta EXPRESS DIET, která funguje na principu ketózy, tedy rychlém spalování tuků bez pocitu hladu.

Kouzlo ketózy – spalte vlastní uložené tuky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zatímco běžný prvotní zdroj energie pro tělo představují sacharidy, při 5denní EXPRESS DIETĚ jsou tělu podávány vysoce kvalitní přírodní proteiny, díky čemuž může být přísun sacharidů a tuků radikálně snížen. Omezením přísunu do těla se tak hlavním zdrojem energie stává dříve nahromaděný tuk, tedy kila, kterých se potřebujeme zbavit. Metabolická změna, ke které v této chvíli dochází, se nazývá ketóza a v podstatě jde o spouštěč spalování vlastních uložených tuků. Zjednodušeně se dá říct, že díky této metodě dáváte tělu jasný příkaz, aby spotřebovalo všechen přebytek uložený v podobě tukových polštářků na místech, kde jste si to určitě nepřáli.

Hlad, věčný nepřítel diet nelítostně poražen

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zřejmě si mnozí z vás říkají, že to zní sice krásně, ale máte zkušenosti, že veškeré diety poráží vždy pocit hladu v kombinaci se slabou vůlí. I na tohle nabízí metoda vědeckou odpověď, která vás potěší. Rychlé odbourávání tuku během ketózy produkuje ketóny, tyto látky v mozku účinně tlumí pocit hladu a navozují pocity dobré nálady a energie, což je jedna z hlavních výhod 5denní diety Express Diet. Proto většina uživatelů hubnutí výborně snáší a je schopna vydržet až do konce bez pocitu hladu. Express Diet tak můžete držet bez kručení v břiše i déle než 5 dnů, podle potřeby úbytku kilogramů. Doporučujeme však držet ji kontinuálně bez přestávek, aby nedošlo k přerušení ketózy.

Snadná a rychlá příprava, díky které navíc ušetříte

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

O tom, že s 5denní dietou jde všechno jednoduše a rychle, vás přesvědčí už příprava jídla, která vám nezabere víc jak 5 minut. Odpadá vaření a peníze ušetřené za stravu si můžete odečíst od ceny 5denní diety, což určitě potěší vaši peněženku. Je sestavená z konzumace 4 porcí hyperproteinových instantních jídel denně, které tělu zabezpečí všechny potřebné živiny jako u běžné stravy, ale zároveň mají výrazně snížený obsah tuků a sacharidů, aby vás neustále udržovala ve stavu ketózy. Nemusíte počítat kalorie či sledovat příjem tuků a sacharidů, všechno je již správně namícháno v každém jídle podle ketonové diety.

Hubněte s požehnáním finských vědců a nyní navíc získejte dárek pro svůj dekolt zdarma

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Metoda hubnutí s ketonovou dietou byla vynalezena na Harvardské univerzitě. Finští vědci na tomto principu vytvořili jednoduchou a přehlednou 5denní dietu Express Diet, kterou bezpečně zvládne každý sám doma, takže nepotřebujete odborné, drahé a leckdy neúčinné rady samozvaných výživových poradců. I vy si navíc nyní snadno můžete ověřit prohlášení mnoha spokojených uživatelů díky jedinečné akci pro čtenáře Super.cz, ve které ke každé objednávce získáte Chilliburner PUSH UP v hodnotě 599 Kč ZCELA ZDARMA.

Chilliburner PUSH UP – Vaše PUSH UPka v tabletce ke každé objednávce zdarma! Plochá hruď už nepálí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

U každé objednávky ketonové diety všechny dámy, i když ve výsledku také pány, jistě potěší exkluzivní dárek čtenářům Super.cz - přírodní přípravek Chilliburner PUSH UP, vytvořený z pálivých papriček podporujících hubnutí a zpracovaný patentovanou technologií do mikrokapsulí, které chrání trávicí trakt a ústní dutinu před podrážděním. Nová receptura je obohacená o přírodní fytoestrogeny z červeného jetele a sóje, což jsou cenné přírodní rostlinné látky, které se strukturou podobají ženskému pohlavnímu hormonu estrogenu, zodpovědnému za velikost a plnost poprsí. Fytoestrogeny taky pomáhají ženám se vyrovnat s příznaky menopauzy, jako jsou návaly tepla, pocení, nepokoj a podráždění.

Další články

Načítám