Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Včerejší podivný úprk Vlaďky od Zdeňka Macury (49), kterému ještě telefonicky „nasadila parohy“ s jeho úhlavním nepřítelem Josefem Rychtářem (65), prý pro okolí ochránce žen před domácím násilím nebyl zas až tak úplným překvapením. O tom, že má pro Rychtáře slabost, totiž mluvila řadu měsíců. „Kartářky mi řekly, že jednou s Rychtářem budu,“ prohlašovala na veřejnosti zasněně.

Kdyby tuhle storku někdo vymyslel do nekonečné telenovely, uvěřil by jí snad jen ošetřující psychiatr dotyčného autora. Tohle je ale vážně realita! Ještě nedávno se Vlaďka vodila se Zdeňkem za ručičku a společně bojovali proti manželovi Ivety Bartošové.

Několikrát prý ale u páru došlo ke krizi, při níž měla létat slova výhrůžek, že pokud nebude podle blonďaté bývalé modelky, spolčí se proti Macurovi s Rychtářem. To sice Vlaďka rázně odmítá, jenže stejně rázně odmítla i to, že by ve čtvrtek vůbec s Rychtářem mluvila a volala o pomoc. Rychtář se tomu směje a nabízí, že zveřejní nahrávku telefonátu. Dá se jí tedy věřit?

Zdeněk Macura zatím zastává obrannou pozici, vztah chce ukončit důstojně, a proto tvrdí, že je vlastně skoro všechno v pořádku. Že se ale možná jeho bývalé drahé zalíbilo ve světle reflektorů a jako perspektivnějšího v této oblasti může vidět vdovce po Ivetě Bartošové, to se zdá být evidentní…

Reklama

Další články

Načítám