Hlavní obsah
Článek

Spisovatelka a šéfredaktorka módního magazínu Barbara Nesvadbová (49) začala fušovat do řemesla módním návrhářům. Pro charitu navrhla holínky a tenisky. Jimmy Choo, Manolo Blahnik ani Christian Louboutin ale nemusejí mít strach o práci.

„Nemám takové ambice a neznám tak dobře vkus českých žen, abych se do něj dokázala trefit. Jak se říká, ševče, drž se svého řemesla. Ráda zůstanu u svých knížek," svěřila se nám Bára na oficiálním představení jí navržené designové obuvi.

Spisovatelka se vskutku soustředí na psaní a vše co s tím souvisí. Když jsme si spolu povídali, tak byla plná dojmů z právě zhlédnutého filmu Pohádkář režiséra Vladimíra Michálka, který vznikl na základě její stejnojmenné knihy.

Nesvadbová se už pochopitelně také setkala s Evou Herzigovou (51), která ve filmu hraje hlavní roli a tak trošku vlastně hraje samotnou Báru. „Bylo to hrozně milé setkání. Je to krásná, rozumná, inteligentní ženská. Na roli se připravovala. Je věrná tomu charakteru," promluvila Bára o slavné české modelce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám